Webbyrå med fokus på hållbar digital utveckling

På Omni Existence brinner vi för att ta oss an era utmaningar. Med stor kunskap, lång erfarenhet och en förkärlek till open source har vi specialiserat oss på att hjälpa företagare att få sina verksamheter att växa digitalt.

Söker du en partner for life inom webbutveckling och digital marknadsföring?

Vi bygger digitala strategier och erbjuder ett brett utbud av tjänster för alla budgetar och utgångslägen. Men något som verkligen särskiljer oss som webbyrå är vårt fokus på relationen till våra kunder, och kanske är det därför de ofta ser oss som en långsiktig samarbetspartner. För vi är övertygade att det är i den långa relationen som magi skapas och ger dig den digitala närvaron ditt varumärke förtjänar.

 

Att nå världen kräver mer än bara ord. Men hey, låt oss ändå börja vårt utbyte med några väl utvalda.

Hantverk och hjärta som ger resultat

Vi ser på vårt yrke som ett hantverk och en sann hantverkare nöjer sig inte med halvdana arbetsinsatser. Tvärtom är kvalitet vårt viktigaste ledord i både det dagliga arbetet och i det slutgiltiga resultat vi presenterar för dig. Att överträffa dina förväntningar är en av våra främsta drivkrafter! Med passion, professionalitet och hjärta levererar vi hög kvalitet och innovativa lösningar till din verksamhet.

Vårt “varför?”

Att hjälpa småföretagare är svaret på varför vi gör det vi gör. Varför undrar du – för att det känns rätt säger vi!

Sveriges småföretagare utgör majoriteten av företag och står för den största delen av vår totala ekonomi i landet idag. Medan mindre aktörer lätt kan bli förbisedda, var det viljan att gynna den här gruppen som först motiverade oss och som lade grunden till vår digitala verksamhet. Idag jobbar vi med både större och mindre företag men motivationen att hjälpa andra nå sina företagsdrömmar består. Kompetens, passion, kvalitet – och med hjärtat på rätt ställe. Ja, det är fortfarande våra vägledande ord i allt vi gör.

Det här är Omni-teamet 

Omni Existence är ett familjeföretag i grunden och består av X positiva, talangfulla och kunniga medarbetare som med humor och lättsamhet skapar både webbprojekt och arbetskultur som berör. Förutom att vårt team utgörs av professionella individer består vår grupp framförallt av människor. Människor som pratar samma språk som dig, som förstår din vardag, dina utmaningar och dina mål. Då de flesta av våra samarbeten varar länge är denna kombination av professionalitet och människa en otroligt viktig faktor för vår gemensamma framgång.

Intresserad av ett samarbete?

Hör av dig till mig för att diskutera ert projekt eller önskemål.

Cesar De Godoy

Grundare/Strateg
cesar@omniexistence.com

NMA har haft nöjet att få vår sida gjord av Omni Existence! Vi kunde inte vara mer nöjda med arbetet som de har lagt ner. Förutom ett alltid trevligt bemötande, så har de skills som är svåra att slå! Skulle rekommendera Omni till vem som helst. Sidan har fungerat spotless sedan vi fick den levererad, och funktionerna bakom kommer ta oss framåt på många olika sätt! Vi känner oss 100% trygga, och kommer utan tvekan fortsätta att jobba med dem.

Kamilla Persson