Referenser

Det är våra kunder som ger oss drivkraften att vara digitala superhjältar.

En viktigt framgångsfaktor för oss

Jag kan varmt rekommendera Omni Existens som leverantör av hemsidor och all nödvändig up to date information avseende effektivitet, marknadsföring och all relevant uppföljning. Cesars proaktiva & snabba arbete är en viktigt framgångsfaktor för oss.

Lars Wahlström

Nöjd, djupaste kunskapen, supersnabb

Jag har arbetat med Cesar i ett års tid och är mer än nöjd. Han har den djupaste kunskapen om marketing på nätet, och är supersnabb och enkel att komma i kontakt med. Han har stor del i mitt företags utveckling, och kan bara gratulera alla som får jobba med honom.

Pekka Koskinen

Supernöjd med samarbetet

Med Cesars hjälp har jag en hemsida som uppfyller högsta standard och kontinuerlig förbättring av layout och funktion. Supernöjd med samarbetet. Alltid snabb respons när du behöver hjälp.

Daniel Brobjerg

Pedagogisk, lyssnar, fantastiskt bra

Cesar är otroligt pedagogisk och finns alltid där när jag behöver hjälp. Lyssnar på mina önskemål och kan läsa av hur jag vill ha min sida och gjorde sidan fantastiskt bra.

Therese Wahlgren

Stor kunskap och empati

Cesar gör ett mycket bra jobb med stor kunskap och empati! Han sätter sig också in i företaget eller produkten han jobbar med, vilket är väldigt bra!

Håkan Nilsson

Full med ideér i kombination med kunskap

Tackar Cesar för väl utfört arbete. Snabb återkoppling vid behov. Full med ideér i kombination med kunskap och förmåga att genomföra.

Magnus Eklund

Tillmötesgående, Beundransvärd

Cesar hjälpte mig precis i starten av mitt företag. Utan hans engagemang och tillmötesgående sätt att arbeta hade jag haft svårt att marknadsföra mig. Cesars förmåga att snappa upp mina idéer och önskemål är beundransvärd. Inom kort kommer bolaget varumärkesskyddas. Tack Cesar för att du trodde på mig.

Malin Lund

Grym service & Upplevelse, Världsklass

Vi fick hjälp utav Cesar där han började med att analysera vår hemsida och det slutade med att inom ett par dagar fick vi en helt ny fantastisk hemsida (både utseende mässigt och fler menyer) samt chat funktion som våra kunder uppskattat. Ett stort tack och eloge som tog sin tid och hjälpa oss. Grym service upplevelse – Världsklass !!

Peymon Azimi

Trevlig, Proffessionell, kunnig

Jag är nöjd med tjänsten Cesar levererar, trevligt bemötande, strukturerad arbetsteknik, proffessionel och väldigt kunning.

Hamit Reyhaniolgu

Kraftig ökning av kundförfrågningar

Cesar har hjälpt oss med allt från professionell hemsida, marknadsföring vilket resulterat i en kraftig ökning av kundförfrågningar.

Roger Mortensson

Löser snabba förändringar efter behov

Allt blir precis som man har föreställt sig, och det är därför jag anställer Cesar år efter år. Han är alltid kontaktbar och löser snabba förändringar efter behov

Alexander Bermsten

Extremt nöjda med resultatet

Professionell, välgjord hemsida. Cesar va extremt hjälpsam och kunnig, kom med egna idéer och tips, samt lärde ut på ett mycket metodiskt och resonabelt sätt. Alltid tillgänglig när man behöver hjälp. Extremt nöjda med resultatet

Patricia Sederlin

Skills som är svåra att slå!

NMA har haft nöjet att få vår sida gjord av Cesar! Vi kunde inte vara mer nöjda med arbetet som han har lagt ner. Förutom ett alltid trevligt bemötande, så har han skills som är svåra att slå! Skulle rekommendera Cesar till vem som helst. Sidan har fungerat spotless sedan vi fick den levererad, och funktionerna bakom kommer ta oss framåt på många olika sätt! Vi känner oss 100% trygga, och kommer utan tvekan fortsätta att jobba med honom.

Kamilla Persson

Väldigt proffsig och kunnig

Vi är otroligt glada över vår snygga och användarvänliga hemsida som Cesar har byggt. Cesar är väldigt proffsig och kunnig inom många områden och delar gärna med sig av sina erfarenheter om E-handel och andra tips om utformning av hemsidan. Cesar har skapat en hemsida som har gjort att vi kan ta nästa steg i vårt företag. Växa i takt med att E-handel blir mer populärt. Tusen tack för allt!

Daniel Neuendorf

Otroligt kompetent och lyhörd

Det var mycket positivt att få hjälp av Cesar när jag skulle skapa hemsidan till min butik. Cesar är otroligt kompetent och lyhörd och han levererar snabbt. Jag blev mycket nöjd Med resultatet.

Christina Due